Verbouwing van Kasteel Maurick te Vught

Kasteel Maurick heeft Bouwbedrijf Sleutjes benaderd om in samenwerking met de interieur architecte JM Style in 4 fases de verbouwing van Kasteel Maurick uit te voeren. De diverse bouwfases zijn uitgevoerd nog voordat Kasteel Maurick opnieuw zijn deuren opende in 2015.
Het grootste gedeelte van de verbouwing van Kasteel Maurick werd uitgevoerd in fase 1. Het aanpassen van het interieur van het restaurant en de orangerie (feestzaal). Daarvoor zijn diverse timmerwerken uitgevoerd om het interieur een moderne uitstraling te geven.
Voor fase 2 heeft Bouwbedrijf Sleutjes het timmerwerk van de vergaderzalen en de brasserie voorzien van een nieuw interieur. Alle verbouwde ruimtes (en het restaureren van 75 stoelen) zijn vervolgens voorzien van nieuw tapijt, behang en schilderwerk. In één van de muren die we sloopte zijn we nog een oude krant uit 1920 tegen gekomen. De krant was tot onze verbazing nog in zeer goede conditie! Dat we tijdens de verbouwing van Kasteel Maurick een stukje historie mogen ontdekken maakt het werk nog leuker en interessanter!
Voor fase 3 kregen we 2 weken de tijd om 2 hotelkamers met badkamers te verbouwen in een bijstaand gebouw waar we ondertussen ook al een bruidssuite geheel verbouwd hadden. Door de strakke deadline van 2 weken een hele uitdaging. Met lange dagen en een tevreden opdrachtgever als resultaat. Tijdens fase 4 zijn de toiletruimtes vernieuwd en is er voor de brasserie een nieuwe ruimte ingericht als bedrijfskeuken. Daarnaast hebben we een receptie ruimte gecreëerd en ingericht en werd de wijnkelder nog gerenoveerd.
Ondertussen voeren we met Bouwbedrijf Sleutjes nog altijd al het onderhoud timmerwerk uit voor de verbouwing van Kasteel Maurick.

Ook uw bouwproject door Bouwbedrijf Sleutjes laten uitvoeren?